2010-05-11 18:50:45• hírek • X

Újra a régi helyen az Al Capone

Ha különleges gasztronómia fogásokat kóstolna, vagy ízletes pizzákra vágyik, látogasson el az Al Capone Étterem és Pizzériába, mely a régi helyen, de egy stílusosan átalakított, hangulatos környezetbe fogadja vendégeit.

A régi helyen nyílt meg nemrég az Al Capone Étterem és Pizzéria, mely az ízletes pizzák, palacsinták és saláták mellett mostantól olyan étel különlegességeket kínál, mint például a fekete kagyló, a tatár lazac, és kakashere pörkölt. Az étterem és pizzéria az olaszos ízek kedvelői számára is újdonság, hiszen tésztafélékben is bővült a kínálat.

A vendégeket egy elegánsan kialakított, hangulatos étterem várja, amely kellemes körülményeket és jó hangulatot biztosít egy baráti ebédhez, vagy egy romantikus vacsorához. A tagolt belső terek, és a stílusosan kialakított terasz egyedivé és sokoldalúvá varázsolják a helyet, ahol nagy szakmai tapasztalattal rendelkező csapat, ízletes gasztronómiai fogásokkal várja a vendégeket hétköznaponként 11 órától 24 óráig, illetve vasárnap 11 órától 23 óráig.

Ha új ízekre, finom pizzákra és hangulatos környezetre vágyik látogasson el az Al Capone Étterem és Pizzériába, a Iuliu Maniu 8. szám alá (a volt Rozelor utca). Rendelés és asztalfoglalás a 0261-7.22222 0741-213.213 0732-40.70.96 telefonszámokon lehetséges.





Egy elegánsan kialakított és hangulatos étterem várja a vendégeket


 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: